Payrolling

Wat is payrolling?

Payrolling is een gespecialiseerde vorm van (P&O) dienst­verlening, waarbij payroll-ondernemingen alle administratieve verplichtingen en financiële risico’s die gepaard gaan met het werkgeverschap overnemen van u als werkgever. Bekijk hier onze bedrijfsanimatie!

Bekijk hier onze bedrijfsanimatie

Hoe werkt het?

Een werkgever/ondernemer wordt bij ons inlener genoemd. Payrollen kunt u toepassen op een gedeelte van of op uw gehele personeelsbestand, voor werknemers met een contract voor onbepaalde en bepaalde tijd. Het maakt daarbij niet uit of het om parttimers, fulltimers, studenten of vakantiekrachten gaat. Ook al staan uw medewerkers op de loonlijst van Acceso, zij blijven exclusief voor u werken, en u bepaalt nog steeds hoe en wanneer u de medewerkers gaat inzetten! Werving en selectie van nieuwe medewerkers doet u nog steeds zelf; u weet tenslotte als geen ander welke mensen bij uw onderneming passen. Alleen in juridische zin – op de achtergrond – verandert er iets voor uw medewerkers, op de werkvloer blijft alles zoals het was.

Voordelen

Geen zorgen meer hebben over het personeel is al een verademing, maar het gaat veel verder. Bij ziekte of een ongeval zijn wij degene die de werknemer doorbetalen, u hoeft deze lasten dus niet (meer) te dragen. En u kunt, als de werknemer langdurig ziek blijft, de zieke werknemer eenvoudig vervangen gedurende zijn of haar afwezigheid zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt. Wij noemen hier slechts enkele voordelen, het zijn er echter veel meer. Denk alleen maar aan alle administratie die u uit handen kunt geven en aan de tijdsbesparing die het werken via ons u op zal leveren. Wij maken graag een berekening voor u van de besparingen die in uw persoonlijke situatie zullen gelden. Dus aarzel niet en stuur ons een mailtje of bel voor een afspraak.

Zekerheden

Wij bieden zekerheden voor u en uw personeel. Alle personeelszaken, CAO-toepassingen en alle wet- en regelgeving die hiermee te maken heeft, kunt u aan ons overdragen. Zo weet u zeker dat u up-to-date conform alle wettelijke eisen werkt. Een gerust gevoel.

nl_NLDutch
nl_NLDutch
Secured By miniOrange