Uitzenden

Acceso fungeert als intermediair bedrijf dat bemiddelt tussen werkzoekenden en bedrijven die (tijdelijk) werknemers nodig hebben. Dat kan bijvoorbeeld voorkomen als uw vaste medewerker even niet beschikbaar is door ziekte of verlof. Een uitzendkracht kan dan oplossing bieden. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitbreiden van uw personeelsbestand. 

Al onze recruiters hebben jarenlange ervaring in het werkveld en zij kunnen daarom als geen ander de perfecte match vinden tussen werkgever en kandidaat. Wanneer u een vacature plaatst op onze website gaat één van onze intercedenten aan de slag om de perfecte kandidaat te selecteren. Wanneer er een match is gaat de kandidaat bij u werken op uitzendbasis bij Acceso. 

Het gehele werving- en selectieproces verzorgen wij voor u en tevens ontzorgen wij u van alle administratieve lasten.

Voordelen

  • ✓ Geen juridische en administratieve lasten (bv geen loonadministratie, geen transitievergoeding)
  • ✓ Flexibiliteit met contracten (5,5 jaar tijdelijke contracten i.p.v. 2)
  • ✓ Langere proefperiode en beperkte opzegtermijn
  • ✓ Geen werkgeversrisico’s en verplichtingen, zoals loondoorbetaling bij ziekte, uitval of verlof
  • ✓ Geen tijd kwijt aan werving- en selectieprocedure 
  • ✓ Uw vacature wordt kosteloos op onze website geplaatst
  • ✓ Op korte termijn kandidaten kunnen werven
  • ✓ Vaker kans op een goede match
  • ✓ Kan financieel voordeel opleveren

Weten hoe en waarom? Vraag dan een offerte aan of bel 053-4310419 voor een gratis adviesgesprek.

Waarom Acceso?

Acceso werkt met specialisten die al jarenlange ervaring hebben in het HR-werkveld. Alle medewerkers zijn in het bezit van minimaal een relevante HBO-diploma. In alles wat Acceso doet is alleen het beste goed genoeg. Samen staan we sterk en kunnen doelen bereikt worden. Met hart voor hun werk vol passie en bevlogenheid helpen onze medewerkers u op weg. Acceso werkt met betrokken mensen, omdat wij denken dat dat het verschil maakt. Met oog op resultaat is Acceso er voor ondernemers. Omdat Acceso begrijpt dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, is Acceso persoonlijk betrokken bij uw organisatie en leveren we maatwerk. Acceso is er voor u als uw allround HR-partner.

Bekijk hier onze kernwaarden

Wat onze klanten zeggen

Ik heb goede ervaringen met Acceso. Mijn salaris werd altijd op tijd betaald. Al mijn vragen worden snel beantwoord. Wat ik heel handig vind is de inlog voor mijn salarisstroken. Hier heb je alles bij elkaar staan. Erg overzichtelijk. Als laatste wil ik nog aangeven dat de medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk zijn! Ik vond het fijn om voor jullie gewerkt te hebben! Bedankt voor alles.
Christa Boers
Uitzendkracht
5/5
Graag wil ik via deze weg jullie bedanken voor de prettige samenwerking, althans zo heb ik het ervaren. Ik kon met al mijn vragen bij jullie terecht en deze zijn zeer naar mijn tevredenheid beantwoord. Ik wens jullie voor de toekomst het beste. Er zijn weinig bedrijven die zich zo inzetten voor hun klanten. Chapoo!! Men kan een voorbeeld aan jullie nemen.
Constance de Beuze-Draaijer
Klant
4.5/5
nl_NLDutch
nl_NLDutch
Secured By miniOrange