Personeelsadvies

Wanneer uw organisatie onderhevig is aan veranderingen zijn wij er voor u!

Organisaties zijn altijd in beweging. Al die veranderingen hebben invloed op uw medewerkers. En als ondernemer heb je maar één doel voor ogen: het succesvol maken of houden van je bedrijf en de continuïteit garanderen binnen die dynamische wereld. Wij snappen dat. We snappen ook dat u dat u dat soms niet alleen kan. Laat ons u daarom adviseren met over personeelszaken!

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het HR-werkveld en kunnen u advies geven op welk gebied dan ook. Onze heldere blik en inzichten van buitenaf en helpen uw organisatie om de situatie te analyseren en aan te pakken waar nodig.

Wat doen wij?

Indien u advies wilt of handvatten nodig heeft om een risico inventarisatie of evaluatie (RIE) uit te voeren, hetgeen wettelijk verplicht is voor ondernemers, dan kunnen wij u daar bij helpen. Ook voor het voeren van beoordelings- en functionerings gesprekken kunnen wij u van advies dienen. In veel gevallen beperkt zich dit tot een aantal vragen en enige formulieren, die u van ons gratis ter beschikking krijgt. Ook kunnen wij voor u de werving en selectie uitvoeren. Als het door uw verlangde profiel niet in onze database aanwezig is of niet beschikbaar is gaan wij voor u verder op zoek. Hierover zullen wij dan aparte prijsafspraken maken. Kortom, in alles op het gebied van personeel en HR kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.

Heeft u vragen over uw personeel of loopt u ergens tegenaan? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

nl_NLDutch
nl_NLDutch
Secured By miniOrange