Gratis vacatures plaatsen

Plaats hier gratis uw vacature! Maak uw vacatures vindbaar voor de beste kandidaten. Vul uw gegevens in en maak kans op een vakantie waardebon bij D-Reizen t.w.v. €250,-

Vind de perfecte kandidaat voor uw vacature. Wereldwijd.

Wij helpen  kandidaten bij het vinden van passende vacatures bij de beste werkgevers. 

Plaats uw vacature

Uw vacature staat binnen enkele minuten online. Gratis.

Krijg reacties

Ontvang reacties van tientallen kandidaten.

Vind de beste kandidaten

Vind personeel in onze CV database .

Wanneer u uw vacature instuurt, plaatsen wij deze zo snel mogelijk op de site. De vacature zal worden geanonimiseerd. Wanneer er een kandidaat solliciteert op de vacature zullen wij deze aan u voorstellen. U en u alleen bepaalt of u de kandidaat geschikt vindt voor de functie. 

“The best way of learning about anything is by doing.“

Richard Branson

FAQ

Kan ik gratis vacatures plaatsen bij Acceso?

Ja, dat kan helemaal gratis. U kunt uw vacature insturen en dan plaatsen wij het zo snel mogelijk op de website. Ook kunt u een account aanmaken en zelf uw vacature op de website plaatsen.

Wanneer zie ik dat een kandidaat heeft gereageerd op mijn vacature?

Wanneer een kandidaat heeft gereageerd op uw vacature laten wij u dat zo snel mogelijk weten. Dat gebeurt binnen één werkdag.

Kan ik de vacature nog aanpassen wanneer die online staat?

De vacature kan alleen aangepast worden door ons. Laat ons het daarom telefonisch of via e-mail weten wat de aanpassingen in de vacature zijn.

Wat als ik via jullie een geschikte kandidaat heb gevonden?

Wanneer u een geschikte kandidaat heeft gevonden, regelen wij een sollicitatiegesprek tussen u en de kandidaat. Wanneer u de kandidaat aanneemt, wordt er door ons een inleencontract opgesteld. Wanneer het contract ondertekend is door alle partijen, zal de nieuwe werknemer bij u in dienst treden als uitzendkracht.

Wat onze klanten zeggen

Ik heb goede ervaringen met Acceso. Mijn salaris werd altijd op tijd betaald. Al mijn vragen worden snel beantwoord. Wat ik heel handig vind is de inlog voor mijn salarisstroken. Hier heb je alles bij elkaar staan. Erg overzichtelijk. Als laatste wil ik nog aangeven dat de medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk zijn! Ik vond het fijn om voor jullie gewerkt te hebben! Bedankt voor alles.
Christa Boers
Uitzendkracht
5/5
Graag wil ik via deze weg jullie bedanken voor de prettige samenwerking, althans zo heb ik het ervaren. Ik kon met al mijn vragen bij jullie terecht en deze zijn zeer naar mijn tevredenheid beantwoord. Ik wens jullie voor de toekomst het beste. Er zijn weinig bedrijven die zich zo inzetten voor hun klanten. Chapoo!! Men kan een voorbeeld aan jullie nemen.
Constance de Beuze-Draaijer
Klant
4.5/5
nl_NLDutch
nl_NLDutch
Secured By miniOrange