Over ons

Acceso is een landelijke dienstverlenende uitzendorganisatie, opgericht voor werkgevers die geen personele verplichtingen (meer) willen aangaan, maar wel willen beschikken over eigen personeel. Personeel dat met maximaal rendement ingezet kan worden. We zijn er ook speciaal voor ondernemers die genoeg hebben van al het extra werk en de beperkingen die het in dienst hebben van personeel met zich meebrengt, maar die tegelijkertijd de eigen medewerkers wel zekerheid en goede arbeidsvoorwaarden willen bieden. Wij gaan in eerste instantie voor kwaliteit en niet zozeer voor kwantiteit. 

Onze kernwaarden

In alles wat wij doen is alleen het beste goed genoeg. Dat is van toepassing voor u als werkgever, maar net zo goed voor u, de werknemer. Samen staan we sterk en kunnen doelen bereikt worden. Laat Acceso deuren voor u openen die voorheen gesloten bleven. Wij weten zeker dat er ook voor u een passende sleutel aanwezig is! Er staat een team voor u klaar van professionals, die u graag meer vertellen over onze werkwijze. Mail ons voor meer informatie: info@acceso.nl

Persoonlijk en maatwerk

Bevlogenheid

Betrokkenheid

Resultaat-gerichtheid

Acceso als uw allround
HR-partner

Met hart voor hun werk vol passie en bevlogenheid helpen onze medewerkers u op weg, Omdat wij geloven dat betrokken mensen het verschil maken. Met oog op resultaat zijn we er voor u als ondernemer. Omdat wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Wij zijn er voor u als uw allround HR-partner.

Directeur Acceso

Per september 2016 is Thierry Götz van der Vet directeur geworden van Acceso BV. Hij is de opvolger van Lydia de Winter, voormalig directeur van Acceso die in 2008 het bedrijf oprichtte. Götz van der Vet heeft veel ervaring in het HR-werkveld en heeft in de jaren voor Acceso voor de grote brillenproducent Rodenstock gewerkt als hoofd P&O.

“The best way of learning about anything is by doing.“

Richard Branson

nl_NLDutch
nl_NLDutch
Secured By miniOrange