Bereken uw uitzendtarief

Wat kost uitzenden via Acceso?

Onze tarieven zijn afhankelijk per organisatie. De tarieven zijn onder andere gebaseerd op de cao die uw organisatie hanteert, beloningssystematiek en/of de contractvormen en het aantal medewerkers dat u op de payroll wilt zetten. Vraag hier onze tarieven op en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

Wanneer u een offerte aanvraagt, stellen we een tarief en daarbij een omslagfactor vast die bij uw organisatie passen. Maatwerk staat bij Acceso hoog in het vaandel. Helderheid en transparantie staan voorop. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze gemiddelde factor ligt rond de 1,76.

De tarieven die Acceso berekent bestaan uit diverse kosten. In de offerte zult u terugzien dat dit kosten zijn die elke werkgever dient te betalen. Deze kosten bestaan onder andere uit het brutoloon, de sectorpremie, whk-premie, premie ww-awf, de zorgverzekering, de ziektekosten 4%, kort verzuim, verlofdagen, feestdagen, de sociale verzekering, pensioenpremie, vakantiegeld, ziekteverzekering, etc. Wanneer alle kosten bij elkaar opgeteld zijn, wordt er door ons een bepaalde factor vastgesteld waarmee het bruto-uurloon vermenigvuldigd dient te worden. Dat wordt het tarief per gewerkt uur.

Let op: er zijn verschillende payroll- en uitzendbedrijven actief die een erg lage factor rekenen (lager dan 1,6%). Pas hier goed mee op. Vaak geven deze bedrijven een een factor zonder wettelijke reserveringen. Dat betekent dat zij met de berekeningen in hun tarieven bepaalde arbeidskosten niet meerekenen waardoor deze nog steeds bij u komen te liggen. Zij rekenen dan bijvoorbeeld het vakantiegeld (8%) of vakantiedagen niet mee. Het kan dan voorkomen dat u achteraf zelf deze kosten alsnog moet betalen. Bij Acceso weet u altijd zeker dat alle afdrachten worden gedaan en dat u niet voor onverwachte kosten staan. Wij zijn all-inclusief. Het zal bij Acceso nooit voorkomen dat bepaalde arbeidskosten niet worden meegerekend in onze factor. Voorkom dat u wordt verrast door onverwachte kosten en laat u daarom goed informeren over payroll-tarieven.

The Best Experience Ever

nl_NLDutch
nl_NLDutch
Secured By miniOrange